Δοκιμαστικά για στελέχωση  Κ/8 – Κ/16 στη Σχολή Ακαδημιών

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Σχολή Ακαδημιών Αστέρα Τρίπολης Ίκαρος Καλλιθέας» πραγματοποιούν ανοιχτά δοκιμαστικά για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων της από Κ/8 – Κ/16, τα οποία θα διαρκέσουν ως τις 28/5!

Η ενημέρωση:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Σχολή Ακαδημιών Αστέρα Τρίπολης Ίκαρος Καλλιθέας» ανακοινώνουν την έναρξη των ανοικτών δοκιμαστικών για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων της από Κ/8 – Κ/16!

Μετά την πολύ σημαντική αρχική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όπου πλέον θεωρούμαστε μέλος της οικογένειας των ακαδημιών τού ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, μία δεύτερη ήρθε να σφραγίσει την άριστη συνεργασία της Σχολής μας με την ΠΑΕ. Αξιολογώντας την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται στη Σχολή μας η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποφάσισε τα τμήματα μας Κ/13 και Κ/14 να θεωρούνται μέλη της κεντρικής ΠΑΕ με τους αθλητές που θα στελεχώσουν τα συγκεκριμένα τμήματα να κάνουν δελτία στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Τα αγωνιστικά τμήματα θα αποτελούνται από αθλητές που θα επιλεγούν να αγωνίζονται στο TALENT ATTICA CUP και στην ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ υπό την συνεχή παρακολούθηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα ανοικτά δοκιμαστικά, ώστε να πάρουν την ευκαιρία να γίνουν το επόμενο αστέρι της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6984571494…”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος