Δήμος Τρίπολης: Κάλεσμα για ρυθμίσεις οφειλών

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν. 4611/2019 «Ρυθμίσεις οφειλών προς ΟΤΑ α΄ βαθμού» , ανακοινώνει ότι οφειλές που θα βεβαιωθούν έως και 2 μήνες από την έναρξη ισχύος του νόμου, μπορούν να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων, από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους που τις επιβαρύνουν.

Λόγω του ευνοϊκού χαρακτήρα της ρύθμισης, καλούμε τους Δημότες μας να προσέλθουν στο Δημαρχείο οδός Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης μέχρι 28/06/2019 και να καταθέσουν:

1. Δήλωση για την ακίνητη περιουσία τους (οικόπεδα που δεν έχουν δηλωθεί ποτέ και κτίσματα που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί ποτέ ), προκειμένου να βεβαιωθεί το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας ( Τ.Α.Π.) για το διάστημα 2014 – 2019.

2. Περιοδικές δήλωσης Φ.Π.Α. προκειμένου να βεβαιωθεί το τέλος παρεπιδημούντων και το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης , εστιατορίων και συναφών καταστημάτων.

Εν συνεχεία, ο οφειλέτης, με αίτηση του στην Ταμιακή Υπηρεσία του Δήμου ( μέχρι 17/09/2019 ), μπορεί να καταβάλει την οφειλή του εφάπαξ, με πλήρη απαλλαγή των προστίμων ή σε μηνιαίες δόσεις με κατώτερο ποσό 20,00 € , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4611/2019.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου.

δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος