Δήμος Τρίπολης: Δράσεις υποστήριξης πολιτών

Ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», συνδιοργανώνουν δράσεις υποστήριξης σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, νέους και συνανθρώπους μας, που αυτό το χρονικό διάστημα, έχουν ανάγκη από επικοινωνία, ενδυνάμωση, φροντίδα, στήριξη, συναισθηματικό μοίρασμα καθώς και σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα χρήσης, εξαρτήσεων και εξαρτητικών συμπεριφορών, οι ίδιοι ή στο ευρύτερο περιβάλλον τους.

Έτσι, θα βρίσκονται κοντά τους όλη αυτή την περίοδο και για όσο χρειαστεί προσφέροντας ενημέρωση και υποστήριξη μέσω τηλεφωνικών ή και διαδικτυακών συναντήσεων.

Για τους ηλικιωμένους οι οποίοι στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, πλήττονται ιδιαίτερα καθώς χρειάζεται να απομονωθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους σημαντικούς γι αυτούς ανθρώπους, παρέχουν την «υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης ηλικιωμένων».

Η προσέγγιση των ηλικιωμένων, γίνεται μέσω του ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης, καθώς στην παρούσα συνθήκη χρειάζεται εμείς να πλησιάσουμε τους ηλικιωμένους, γιατί πιθανότατα εκείνοι να διστάσουν να κάνουν το πρώτο βήμα.

Ασφαλώς, στην υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης μπορεί να απευθυνθεί και όποιος άλλος ηλικιωμένος θα ήθελε να συνομιλήσει για την καθημερινότητά του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο του κέντρου πρόληψης 2710-235243, Δευτέρα έως Παρασκευή 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι και στο τηλέφωνο του δήμου Τρίπολης 2710-224423.

δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος