Δήμος Ναυπλίου: Σημαντική ημέρα με την υδροδότηση του Αραχναίου

Σημαντική η σημερινή μέρα για το Αραχναίο, ένα ορεινό χωριό του Δήμου Ναυπλίου, το οποίο θα υδροδοτείται πλέον 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και οι κάτοικοι του θα απολαμβάνουν το νερό, χωρίς να περιμένουν τις υδροφόρες.

“Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες μέρες του Αραχναίου και για ένα από τα σπουδαιότερα έργα της σημερινής δημοτικής αρχής”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμος.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, συγκινημένος, αφού πρόκειται και για τον τόπο καταγωγής του δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, “ο στόχος της δημοτικής αρχής ήταν η Δημοτική Ενότητα Μηδέας να έχει όσο το δυνατόν συντομότερα πόσιμο νερό. Υδροδοτήσαμε την Αγία Τριάδα και τα υπόλοιπα χωριά και ήρθαμε σήμερα να υδροδοτήσουμε το πιο ακριτικό χωριό του Δήμου μας, το Αραχναίο”.

“Πόσιμο νερό – συνέχισε ο Δήμαρχος – για το Αραχναίο σημαίνει επόμενη μέρα με αισιοδοξία, αλλαγή στην καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και στην ποιότητα της ζωής τους. Ο τόπος καταγωγής μου ποτέ δεν είχε γνωρίσει πως είναι η ζωή με νερό καθημερινά 24 ώρες”.

Δήμος Ναυπλίου: Σημαντική ημέρα με την υδροδότηση του Αραχναίου

“Πολλές φορές είχε νερό μία φορά την εβδομάδα. Αγωνιστήκαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν από την ανάθεση της μελέτης έως και σήμερα που το έργο είναι τελειωμένο, είτε ήταν υπάλληλοι , είτε αιρετοί, όπως οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΝ, ο Αλέκος Λυκομήτρος και ο Γιώργος Καχριμάνης. Επίσης αυτούς που είχαν φτιάξει τα δίκτυα πριν, τις πρώην Δημάρχους κυρίες Τζιάρου και Νάσσου”, τόνισε ο κ. Κωσούρος και κατέληξε: “Σε λίγο καιρό θα είμαστε στο ίδιο σημείο για να υδροδοτήσουμε το Μάνεσι, τα Δενδρά και την Πουλλακίδα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος