Συνάντηση με τον διευθύνονται σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. Θανάση Ψαθά, είχε ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, με αφορμή το θέμα του επιχειρηματικού πάρκου της Μεγαλόπολης.
Ο συγκεκριμένος στόχος, έχει ήδη υιοθετηθεί απ’ την κυβέρνηση, στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης, αλλά και του σχεδίου της λεγόμενης δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης.
Η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, έχει ήδη καταθέσει στο ταμείο της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης, πρόταση για την ανάπτυξη του πάρκου, στο Λεύκτρο Μεγαλόπολης, σε έκταση, συνολικού εμβαδού, 1.700 περίπου στρεμμάτων.
Ο δήμος Μεγαλόπολης και η ΕΤΒΑ, υπέγραψαν, πλαίσιο προκαταρκτικής συμφωνίας, με στόχο τη μελέτη και τη διερεύνηση της δυνατότητας ανάπτυξης του εν λόγω πάρκου.
Επίσης, οι δύο πλευρές, θα συνεργαστούν, προκειμένου, σταδιακά, να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται, για την ολοκλήρωση της δημιουργίας του πάρκου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος