Δήμαρχος Τρίπολης: “Σε έναν χρόνο θα έχει αλλάξει ριζικά η εικόνα του ΔΑΚ Τρίπολης”

“Σε έναν χρόνο από τώρα, θα έχει αλλάξει ριζικά η εικόνα του δημοτικού αθλητικού κέντρου της Τρίπολης”.

Αυτό, δήλωσε, ο δήμαρχος της Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας του, στις εγκαταστάσεις του δημοτικού αθλητικού κέντρου Τρίπολης, με αφορμή τις εργασίες συντήρησης και καθαρισμού, που έγιναν (και γίνονται), όλο αυτό το διάστημα του β απαγορευτικού.

Παρουσία του αρμόδιου, υπεύθυνου του Νομικού Προσώπου, Ηλία Κούρου, ο δήμαρχος, ανακοίνωσε αυτά που … έρχονται:

“Την επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο, μετά τα Χριστούγεννα, θα έχουμε την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για την έναρξη του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης. Επίσης, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα έργα που αφορούν το Στάδιο (ταρτάν, κερκίδα κλπ.). Μέσα στον Ιανουάριο, εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα έχουμε και την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου. Κοιτάζουμε να τοποθετήσουμε ένα γραφείο για τον Ερυθρό Σταυρό, ώστε άτομά του, να μπορούν ανά πάσα στιγμή, να παρέχουν πρώτες βοήθειες. Θα δούμε εάν μπορέσουμε, αργότερα, να έχουμε και ένα μόνιμο ασθενοφόρο εδώ. Σχεδιάζουμε να δούμε και το θέμα της τοποθέτησης ενός απινιδωτή, ενώ ενδιαφερόμαστε να αλλάξουμε και την πινακίδα που αναγράφει την συνολική αθλητική εγκατάσταση”.

Στ. Ζορμπαλάς

Συγχρόνως, ο κ. Τζιούμης, αναφέρθηκε και σε κάποια άλλα σχέδια που έχει η δημοτική αρχή:

” Κοιτάμε να δούμε εάν μπορούμε να προχωρήσουμε, λίγο μετά και σε παρέμβαση στον χλοοτάπητα του Σταδίου. Επίσης, θα καταθέσουμε πρόταση για το ”Αντώνης Τρίτσης”, που έχει να κάνει με ένταξη του έργου, που αφορά την παρέμβαση στους εξωτερικούς χώρους του ΔΑΚ. Θέλουμε να ανακατασκευάσουμε εισόδους και ανοιχτά γήπεδα”.

Στ. Ζορμπαλάς

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου (σ’ αυτό υπάγεται το ΔΑΚ), Ηλίας Κούρος, τόνισε τα εξής:

“Εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός του περιορισμού της κίνησης των ανθρώπων. Έχοντας πλέον, μαζί μας τους 8μηνίτες, κάναμε μία γενική καθαριότητα στους χώρους. Διορθώσαμε και βάψαμε τουαλέτες, ανακαινίσαμε αίθουσα βαρών, συμμαζέψαμε αποθήκες, καλύψαμε φθορές στην περίφραξη, απομακρύναμε βαριά, άχρηστα αντικείμενα από εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Όπου μπορούμε, όπως μπορούμε, παρεμβαίνουμε, ώστε να αλλάξει εικόνα όλη η εγκατάσταση. Καλούμε τους πολίτες να προστατεύουν τους χώρους”.

Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ