Δηλώσεις Τατούλη για τα κονδύλια της Αργολίδας

Για τα κονδύλια -που κατ’ αυτόν- έχει αποσπάσει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, όλα αυτά τα χρόνια, μίλησε, χθες το απόγευμα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ναύπλιο.

Είπε χαρακτηριστικά: «112 εκατομμύρια ευρώ εξασφαλίσαμε για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μέσα σε πέντε χρόνια, που ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για τη χώρα, τη στιγμή που άλλες Περιφέρειες της χώρας στο σύνολό τους δεν πλησιάζουν καν αυτά τα ποσά».
Και συνέχισε: «τα χρήματα αυτά δε μας χαρίστηκαν, τα διεκδικήσαμε με το πολιτικό υπόβαθρο της Περιφέρειας που έχουμε δομήσει, με τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, και αυτό αποτελεί αναμφίβολα μεγάλο όφελος για τους πολίτες, όχι μόνο της Αργολίδας, αλλά συνολικά της Πελοποννήσου».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι το 90% των έργων των Δημοτικών αρχών, χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης και πολλά έργα πολιτισμού, με χαρακτηριστικά τα 25 εκατομμύρια ευρώ μόνο για την Αργολίδα, σχολικής στέγης, ύδρευσης και αποχέτευσης.

φωτό: Περ. Πελ/σου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος