Σπουδαίοι επιστήμονες, θα παρευρεθούν στο Ναύπλιο, με αφορμή την 16η περίοδο των διεθνολογικών συναντήσεων.
Όλες αυτές οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν απ’ τις 24 μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου, στο Βουλευτικό και στο Φουγάρο Ναυπλίου.
Μάλιστα, όλες οι συνεδρίες, συμπίπτουν με την επέτειο των 200 χρόνων απ’ την Παλιγγενεσία.
Οι συναντήσεις, τελούν υπό την αιγίδα του δήμου Ναυπλιέων.
Οι συναντήσεις, θα προσλάβουν φέτος, έναν πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού θα λάβει χώρα, ειδική, επετειακή εκδήλωση, για το Ιωάννη Καποδίστρια, με θέμα ” Ο Ιωάννης Καποδίστριας ως υπόσχεση για το μέλλον”.
Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων, οι διοργανωτές, θα πραγματοποιήσουν και απονομές βραβείων.
Την κεντρική εκδήλωση του δήμου Ναυπλιέων, το απόγευμα της 26ης του μήνα, θα τιμήσει με την παρουσία της, η Αυτού Εξοχότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η κ Σακελλαροπούλου, την επομένη, στις 27 του μήνα, θα παραστεί και στο ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Καποδίστρια, στον ιστορικό Άγιο Σπυρίδωνα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος