Διεθνή αθλητικά γεγονότα διεκδικεί ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδωρών

Ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, διεκδικεί για το 2025, να φιλοξενήσει διεθνή αθλητικά events, ανοιχτά για ερασιτέχνες αθλητές, κάθε ηλικίας, φύλου και καταγωγής.

Στο παγκόσμιο συνέδριο της CSIT, στη Ρώμη, συμμετείχε ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, με σκοπό να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δήμου, για τη διεκδίκηση των CSIT – World Sports Games 2025, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας Hellenic Organization for Company Sport & Health, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του, Νίκο Κερασοβίτη.

Παρουσιάστηκε αναλυτικά η πρόταση διεκδίκησης προς την CSIT Executive Committee, σχετικά με τον ελκυστικό προορισμό του Λουτρακίου, τις σύγχρονες αθλητικές υποδομές της περιοχής, καθώς και οι εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας των επιχειρήσεων του Δήμου.

Υπήρξε ισχυρή δέσμευση στο να πραγματοποιηθούν Αγώνες με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι υποψήφιοι για τους Αγώνες CSIT 2025. ήταν η πόλη Μπουσάν, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Κορέας και το Λουτράκι, ενώ οι CSIT World Sports Games 2023. θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Cervia της Ιταλίας.

Ο CSIT, είναι ένας διεθνής αθλητικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1913, με κύρια δραστηριότητα, τη διοργάνωση διεθνών αθλητικών events, ανοιχτές για ερασιτέχνες αθλητές, κάθε ηλικίας, φύλου και καταγωγής.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, ιδρύθηκε το 2011, με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις, στο πλαίσιο τους εργασιακού περιβάλλοντος.

Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού και της αντίστοιχης παγκόσμιας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος