Με επιστολή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μεγαλόπολης, διαμαρτύρεται για την εικόνα που παρουσιάζει τα τοπικό Ταχυδρομείο.
Αναφέρει, ότι με το σχέδιο αναδιάρθρωσης, δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στην εν λόγω υπηρεσία.
Η ανακοίνωση, κάνει λόγο για αδυναμία εφαρμογής της καθημερινής, αστικής διανομής της αλληλογραφίας, εντός της Μεγαλόπολης και για εξυπηρέτηση της αλληλογραφίας στις κοινότητες, μία φορά την εβδομάδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μεγαλόπολης, αναφέρει, ότι “το κατάστημα των ΕΛΤΑ Μεγαλόπολης, έχει μείνει επίσημα, μόνο με έναν διανομέα ταχυδρόμο και για το λόγο αυτό, ζητά, όπως παραμείνουν, όλες οι οργανικές θέσεις του καταστήματος, που εξυπηρετεί αρκετά νοικοκυριά, σε Μεγαλόπολη και οικισμούς των δήμων Μεγαλόπολης και Γορτυνίας”.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μεγαλόπολης, γνωστοποιεί, ότι θα πιέσει προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να βρεθεί, άμεσα λύση στο θέμα του καταστήματος της Μεγαλόπολης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος