Διαδικτυακή εκδήλωση από το Europe Direct Πελοπόννησος – Νέες γυναίκες στην ψηφιακή εποχή

Νέες γυναίκες στην ψηφιακή εποχή, προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα της τεχνολογίας”, είναι το θέμα διαδικτυακής εκδήλωσης που θα γίνει την Τρίτη 24 Μαΐου, από το Europe Direct Πελοπόννησος στις 6 το απόγευμα.

Χαιρετισμό θα κάνει η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιος Κατσής, η Άννα Δάντη, υπεύθυνη επικοινωνίας της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η Μαρία Κακαλή, δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας.

To καλωσόρισμα θα κάνει ο πρόεδρος του δικτύου πόλεων ”Βιώσιμη Πόλη”, γραμματέας της ΚΕΔΕ και τέως δήμαρχος, Δημήτρης Καφαντάρης.

Θα μιλήσουν οι Στέλλα Κάδαγλη, Συνιδρύτρια του women on top, Δώρα Ανδριανοπούλου, Διευθύντρια dadagrid, Αγγελική Θωμά, σύμβουλος σταδιοδρομίας στο γραφείο διασύνδεσης Πανεπιστημίου.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από τις Μαίη Ζαννή, Συνιδρύτρια του women act, Ευαγγελία Μπαλατσού, ιδρύτρια Greek Gilrs Code, Ελένη Τζανή, συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου, Τζένη Ρόμπα, απόφοιτη της σχολής οικονομίας και τεχνολογίας, του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Παν. Πελοποννήσου και το Γιάννη Γεώργιζα, γενικό διευθυντή Δικτύου Πόλεων “Βιώσιμη Πόλη”.

Θα συντονίσει η Βίκυ Ιγγλέζου, διευθύντρια Μανιατακείου Ιδρύματος, επικεφαλής του Europe Direct Πελοπόννησος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος