Δανειστική βιβλιοθήκη απέκτησε το νοσοκομείο Μολάων

Δανειστική βιβλιοθήκη με την ονομασία, “Δημήτρης Σιάχος”, απέκτησε το Νοσοκομείο Μολάων με πρωτοβουλία του WinCancer. Όπως τονίζεται, “δημιουργήθηκε μία γωνία αισιοδοξίας, συντροφιάς και ανάπαυσης, μία δομή αλληλεγγύης και υποστήριξης”.

Ασθενείς, συνοδοί, φροντιστές και προσωπικό του Νοσοκομείου, θα μπορούν να δανείζονται βιβλία, τις ώρες που θα βρίσκονται στη δομή υγείας.

Πρόκειται για αξιόλογη πρωτοβουλία της εταιρείας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στοχεύει στη δημιουργία και άλλων τέτοιων πηγών διαβάσματος στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Στα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης, παρευρέθηκε ο γενικός γραμματέας των υπηρεσιών υγείας του Υπουργείου Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, οι βουλευτές Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός, Αθανάσιος Δαβάκης, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, Ε. Παπαγεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θ. Βερούτης, εκπρόσωποι του δήμου Μονεμβασίας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων, Κ. Κορωνιός, ιατροί και προσωπικό του Νοσοκομείου και η πρόεδρος του WinCancer, Π. Κρυσταλλίδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος