Δ. Πτωχός: Να προχωρήσει το Περιφερειακό Χωροταξικό Σχέδιο της Πελοποννήσου

Να προχωρήσει το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, για την Πελοπόννησο, επιθυμεί ο νέος Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός.

Αυτό γνωστοποίησε ο Περιφερειάρχης, στο πλαίσιο συζήτησης θέματος για τη γνωμοδότηση των περιβαλλοντικών όρων μελέτης που αφορά μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση στο δήμο της Ερμιονίδας.

Πρέπει να προχωρήσει ο Περιφερειακός Σχεδιασμός της Πελοποννήσου. Χωρίς αυτόν δεν μπορούν να προχωρήσουν οι στρατηγικές επενδύσεις και η ανάπτυξη. Είναι απαραίτητος για να υπάρξει μία ομαλότητα σ’ όλες τις δράσεις και σε όλες τις αποφάσεις“, είπε ο Δημήτρης Πτωχός.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατά τη συνεδρίαση της Τρίπολης, στελέχωσε τις διάφορες Επιτροπές και τις Αναπτυξιακές Εταιρείες.

Το θέμα της αγροτικής πολιτικής θα συζητηθεί σε επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το ίδιο θα γίνει και για τα ζητήματα της υγείας και αυτά των οικονομικών της Περιφέρειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος