Δ.Α.Κ. Τρίπολης: Ο τρόπος που μπορεί κάποιος να αθληθεί

Με νέα ανακοίνωσή του, το νομικό πρόσωπο του δήμου της Τρίπολης, υπενθυμίζει στους πολίτες, τον τρόπο που αυτοί θα μπορούν να αθλούνται στις εγκαταστάσεις του δημοτικού αθλητικού κέντρου.

Το σχετικό κείμενο αναφέρει τα εξής:

“Το Ν.Π.Δ.Δ. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, που κάνουν χρήση του ΔΑΚ Τρίπολης, ότι για να εισέρχονται στους χώρους του σταδίου, θα πρέπει κατ’ αρχήν να περνάνε από το γραφείο του ΔΑΚ με την ταυτότητά τους και να υπογράφουν το Δελτίο Εισερχομένων – Εξερχομένων, τόσο κατά την είσοδός τους, όσο και κατά την αποχώρησή τους, με σκοπό την ιχνηλάτηση τυχόν κρούσματος Covid-19 και τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή ο φορέας.

Η διαδικασία αυτή είναι υποχρεωτική και όσοι δε συμμορφώνονται με αυτό, δε θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο του σταδίου.

Επίσης, οφείλουν να έχουν μαζί τους, το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου για την Ασφαλή Επιστροφή στην Αθλητική Δραστηριότητα, /strong> το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν εισερχόμενοι στους εργαζόμενους του ΔΑΚ (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465/31.05.2020) χωρίς να το καταθέτουν, όπως εφαρμοζόταν έως σήμερα.

Η επίδειξη του εν λόγω Δελτίου Καταγραφής Αθλούμενου, θα ενέχει το ρόλο Υπεύθυνης Δήλωσης και θα πρέπει να το έχει μαζί του ο κάθε αθλούμενος, προκειμένου να το επιδεικνύει στις αρμόδιες αρχές που διενεργούν τους ελέγχους, σε περίπτωση που τους ζητηθεί”.

δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ