Covid-19: Στις 204 οι νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου – Δέκα άτομα στις ΜΕΘ covid

Στα 222 τα επίσημα κρούσματα της covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021. Η Λακωνία έδωσε 60, η Μεσσηνία 47, η Αργολίδα 44, η Κορινθία 38 και η Αρκαδία 33.

Μέχρι την Κυριακή νοσηλεύονταν συνολικά 204 άτομα στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου. Φαίνεται μία σταθεροποίηση ή και μία πτώση στα κρούσματα και στις νοσηλείες τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, είχαμε 66 νοσηλείες στην Καλαμάτα, 60 στην Κόρινθο, 27 στη Σπάρτη, 24 στην Τρίπολη, 16 στο Άργος και 11 στο Ναύπλιο. Έξι νοσηλείες είχαμε στη ΜΕΘ covid Κορίνθου και άλλες 4 στην αντίστοιχη ΜΕΘ της Καλαμάτας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος