Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κόρινθο – Συναυλία από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δήμου Κορινθίων και του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, συμμετείχε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Παρουσίασε ένα πλούσιο – εορταστικό πρόγραμμα, με έργα των συνθετών Γιόχαν Πάχελμπελ, Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Έντουαρντ Έλγκαρ και Πιότρ Ίλιτς Τσαικόφσκι.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κόρινθο – Συναυλία από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤΑγαπημένες μελωδίες από σουίτες, σερενάτες και μουσική μπαρόκ, ξεχύθηκαν – στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου της Κορίνθου – με έναν ξεχωριστό τρόπο, οδηγώντας σκέψεις και αισθήσεις, σ’ ένα μοναδικό – εορταστικό – βιωματικό – χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κόρινθο – Συναυλία από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤΣτο τέλος της συναυλίας, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ο Μιχάλης Παπαπέτρου, που είχε την μουσική διεύθυνση, εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, που εισήλθαν στο θέατρο, σύμφωνα με τις επιταγές του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Είχε προηγηθεί, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου, με τη συμμετοχή του συνόλου των χάλκινων πνευστών της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Το σύνολο των χάλκινων πνευστών, ερμήνευσε πασίγνωστες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, σε μετεγγραφή για χάλκινα πνευστά.

Η Κόρινθος, πλημμύρισε με φως, λάμψη, μουσική, χαμόγελα και ευχές, για καλά και όμορφα Χριστούγεννα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος