Αυξάνονται τα κρούσματα και οι νοσηλευόμενοι με Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Νέοι σε ηλικία

Εκ νέου αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας Πελοποννήσου καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως και αξιοσημείωτη αύξηση κρουσμάτων του νέου κορονοϊού -και στις δύο περιπτώσεις ιδιαίτερα νέων σε ηλικία ατόμων.

Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προσθέτοντας ότι προκαλεί ανησυχία η αυξητική τάση των κρουσμάτων που παρατηρείται σε Κορινθία και Μεσσηνία.

171 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τρίτη 20 Ιουλίου καταγράφηκαν 171 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 12.455.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 25, στην Π.Ε. Αρκαδίας 13, στην Π.Ε. Κορινθίας 81, στην Π.Ε. Λακωνίας 4 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 48.

ΠΟΣΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ COVID-19 ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Εξάλλου, μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 34 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 0, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 4, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 11, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 0 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 15.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Ωστόσο, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, παρατηρείται ταυτόχρονα και ικανοποιητική ανταπόκριση των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο κάλεσμα για εμβολιασμούς, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι η Αργολίδα και η Μεσσηνία τείνουν να πλησιάσουν τον πανελλαδικό μέσο όρο, ενώ οι υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες ακολουθούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος