Αθλητικές ειδήσεις από την ΕΡΤ Τρίπολης

Ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου, το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ. Το εν λόγω πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Μετέχουν σ’ αυτό, πάνω από 600 αθλητές και αθλήτριες.

* Την Κυριακή διεξάγεται ο 2ος αγώνας “Δίολκος”, 50 χλμ. Πρόκειται για τρέξιμο σε ράγες τρένου. Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ τον Προαστιακό της Νέας Περάμου και ο τερματισμός θα γίνει στη γέφυρα της Ποσειδωνίας, στον Ισθμό Κορίνθου. Υπάρχουν σταθμοί στα Μέγαρα, στην Κακιά Σκάλα, στο Πάρκινγκ Προαστιακού Κινέτας, στους Αγίους Θεοδώρους και στο Καλαμάκι Κορινθίας.

* Για την Α Φάση του Κυπέλλου στο χάντμπολ ανδρών, ο Διομήδης Άργους θα παίξει με την ΧΑΝΘ. Τα παιχνίδια θα γίνουν αρχές Δεκεμβρίου.

* Πραγματοποιείται την Κυριακή ο “Παλαμήδειος Άθλος”, στο όμορφο Ναύπλιο. Θα γίνει αγώνας 10 χλμ. αγώνας 3 χλμ και ο Άθλος. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9 το πρωί. Ο “Παλαμήδειος Άθλος” θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι. Εν’ τω μεταξύ, την Παρασκευή, στο Φουγάρο, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, ενώ στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα-αφιερωμένη στον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Νομού. Την επομένη, έχει προγραμματιστεί “πάστα πάρτυ” για τους συμμετέχοντες και βραδινή συναυλία στο Φουγάρο.

* Στις 2 Δεκεμβρίου, στο Μονακό και στο πλαίσιο του Γκαλά της IAAF, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις κορυφαίων του στίβου για το 2016. Ανάμεσά τους και η Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Ξένια Αργειτάκη, η οποία και θα πάρει το βραβείο “γυναίκα στον αθλητισμό”. Η Αργειτάκη είναι απ’ την Τρίπολη, παλιά πρωταθλήτρια του στίβου, καθηγήτρια στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και για πολλά χρόνια διοικητική προσωπικότητα στον ΣΕΓΑΣ.

* Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, οργανώνει την Κυριακή, 27 του μήνα, εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία απ’ το ΣΕΑ Μεγάρων, στις 8.30 το πρωί. Η εξόρμηση θα καταλήξει το μεσημέρι στο Κιάτο Κορινθίας και στη λίμνη Δόξα.

* Έτοιμος είναι ο νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Κρανίδι Αργολίδας.
Αθλητικές ειδήσεις από την ΕΡΤ Τρίπολης

φωτό:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος