Αθλητικά νέα Πελοποννήσου

Ολοκληρώνεται αύριο το πρωί, η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν’ όψει του Κυριακάτικου αγώνα της Βέροιας. Διαιτητής του κρίσιμου για τον Αστέρα αγώνα, θα είναι ο Θανάσης Σέζος απ’ το Κιλκίς. Κοντά στην ομάδα θα σταθούν και φίλοι της απ’ την Τρίπολη.

* Προβλήματα έχει η Σπάρτη εν΄όψει του αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα. Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Κώστας Μπανούσης δεν θα παίξουν αφού είναι τιμωρημένοι, ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Σιώπης, Κραβαρίτης, Μπουντόπουλος. Δεν υπολογίζεται και ο Αλέξανδρος Μουζακίτης που προέρχεται από χειρουργική επέμβαση.

* Στις 2,30 το μεσημέρι της Κυριακής θα αρχίσουν τα παιχνίδια του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής στο ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Παναρκαδικός-Πύλος, Λουτράκι-Αμαλιάδα, Ερμιονίδα-Αχαική, Χαλκίδα-Ζευγολατιό και Φωστήρας-Δόξα Μεγαλόπολης.

* Αύριο, Σάββατο, στις 5 μ.μ., στο Λεωνίδιο, θα διεξαχθεί ο τελικός του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αρκαδίας. Θα παίξει το Λεωνίδιο με με τον Αστέρα.

* Την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να διεξαχθεί η γενική συνέλευση της ΕΣΠ Αργολίδας για την εκλογή των νέων οργάνων.

* Με τον Πανιώνιο στην Αθήνα, θα παίξει αύριο, για την 28η αγωνιστική της Α2 ανδρών του μπάσκετ, ο Αρκαδικός.

* Για το πρωτάθλημα χάντμπολ της κορυφαίας κατηγορίας, ο Διομήδης Άργους, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, τον Φοίβο Συκεών, σε παιχνίδι που θα αρχίσει στις 7,30 το απόγευμα στο κλειστό της Νέας Κίου.

* Ξεκίνησαν σήμερα, στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους, το παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας βόλει, παγκορασίδων, εν’ όψει πρόκρισης για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα. Στον όμιλο της Αργολίδας, εκτός της Ελλάδας, μετέχουν και οι εθνικές Κροατίας, Ρουμανίας και Ουκρανίας.

* Τουρνουά τένις θα γίνει αυτό το διάστημα στη Σπάρτη και με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Σπάρτης.

* Το Σαββατοκύριακο, στην Μεγαλόπολη, θα γίνουν διασυλλογικοί αγώνες ποδηλασίας απ’ την Μεσσηνιακό και την ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης και τον Δήμο Μεγαλόπολης. Τους αγώνες έχει εγκρίνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Ο αγώνας χρονομέτρησης θα αρχίσει στις 3 μ.μ. του Σαββάτου και ο αγώνας της αντοχής, στις 10 το πρωί της Κυριακής.

* Διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, στον στίβο πρόκειται να διεξαχθεί, αύριο, στην Πάτρα για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ.

* Στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα τάεκβοντό του Λίβερπουλ, θα συμμετάσχει σε λίγες ημέρες (27-30 Απριλίου), η Ιωάννα Κωστοπούλου απ’ την Τρίπολη.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος