Αστέρας Τρίπολης: Αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου η φανέλα των εκτός έδρας αγώνων

Την εμφάνιση των εκτός έδρας αγώνων, παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης.

Η στολή, είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Είναι σε χρώμα λευκό, που συμβολίζει την ελπίδα, ενώ διαθέτει κίτρινη κορδέλα, το σύμβολο κατά της μάχης του παιδικού καρκίνου.

Η φανέλα, στέλνει μήνυμα που αναγράφεται στη ραφή της: “Στηρίζουμε την μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. Μπορώ. Μπορείς. Μπορούμε.

Μεταξύ, άλλων, η επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης, αναφέρει τα εξής:

(…) Σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα μας, σχεδιάσαμε μία φανέλα η οποία στη συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαιώνει τις αξίες και τις αρχές του συλλόγου σε ολόκληρη τη διαδρομή του, στηρίζοντας παράλληλα το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος “ΛΑΜΨΗ” και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονιών παιδιών με καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”.

Επιπλέον τα ανάγλυφα αστέρια που αποτυπώνονται πάνω στη φετινή εκτός έδρας φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ, συμβολίζουν την υπογραφή όλων των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΑΘΕΙ!”

Αστέρας Τρίπολης: Αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου η φανέλα των εκτός έδρας αγώνων
www.asterastripolis.gr

“Αφιερώνουμε τη φετινή φανέλα της ομάδας μας στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, στηρίζοντας παράλληλα το έργο των συλλόγων Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, “ΛΑΜΨΗ” και “ΦΛΟΓΑ”. Στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο σύλλογός μας, ολόκληρος ο οργανισμός τον οποίο εκπροσωπούμε, συμμετέχει σε έναν αγώνα που πρέπει να έχει μόνο συμπαίκτες. Όλοι μαζί μπορούμε να τον κερδίσουμε”, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος & Εμπορικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Δημήτρης Κενές

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την απόφαση τους να στηρίξουν το έργο του συλλόγου μας. Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, από το 1987, στέκεται ακοίμητος φρουρός στο πλευρό των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και φροντίζει τόσο για την καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική περίθαλψη των πασχόντων παιδιών όσο και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον παιδικό καρκίνο. Κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ενίσχυση του έργου που επιτελεί η «Λάμψη», συμβάλλει σημαντικά στο να είμαστε πάντα στις επάλξεις, για να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει” ανέφερε μεταξυ άλλων ο Πρόεδρος της ΛΑΜΨΗΣ, Δημήτρης Σανδάλης .

Αστέρας Τρίπολης: Αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου η φανέλα των εκτός έδρας αγώνων
www.asterastripolis.gr

Η Μαρία Τρυφωνίδη, Πρόεδρος της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου που από το 1982  εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο, ευχαριστησε τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τόνισε πως “Ο καρκίνος στα παιδιά δεν είναι ανίατος, μεταδοτικός, δεν είναι επάρατος. Είναι μία σοβαρή, απειλητική για τη ζωή νόσος, που όμως με κατάλληλη και εξειδικευμένη θεραπεία μπορεί να ιαθεί”.

* Η νέα εμφάνιση είναι άμεσα διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος