Αρχαιολογικός χώρος Μυστρά: Συναυλία με την Γλυκερία

Σημαντική εκδήλωση την Τετάρτη, 28 Μαίου 2025, στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά. Στις 9 το βράδυ, στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων με την επωνυμία ” Παλαιολόγεια 2025 ”, θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικό δρώμενο. Πρόκειται για μία μουσική μυσταγωγία, μία λυρική ενατένιση του Μεγαλοδύναμου, με ανάταση και κατάνυξη.

Συμμετέχει σ’ αυτό, η γνωστή Γλυκερία. Μία κατανυκτική ατμόσφαιρα, όπου η Γλυκερία, θα ερμηνεύσει τραγούδια απ’ τον σπουδαίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη ”Κύριε των Δυνάμεων”, αλλά και Βυζαντινούς ύμνους.

Επίσης, θα ερμηνεύσει και επιλεγμένα τραγούδια απ΄ την Ελληνική παράδοση που στοχεύουν στην ανθρώπινη ψυχή. Την αυθεντική ερμηνεύτρια θα συνοδεύσει πολυμελής ορχήστρα, με εξαίρετους μουσικούς, με παραδοσιακά όργανα. Την μουσική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Φωτιάδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος