Αρκαδία: Στις 17 Μαΐου ο 7ος αγώνας δρόμου ειρήνης ”Γρηγόρης Λαμπράκης”

Στις 17 Μαίου 2025, πρόκειται να γίνει φέτος ο 7ος αγώνας δρόμου (ημιμαραθώνιος) ειρήνης Γρηγόρης Λαμπράκης. Θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Η εκκίνηση θα δοθεί στο πάρκο των Αλύγιστων, απέναντι απ’ τις Φυλακές της Τρίπολης.

Διοργανωτής είναι η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας, αλλά και άλλα σωματεία της περιοχής. Η διαδρομή είναι Τρίπολη – Άγιος Σώστης – Επισκοπή – Αλέα – Κερασίτσα – Στάδιο – Άγιος Σώστης – Τρίπολη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας, διοργανώνει αγώνα δρόμου προς τιμή του αγωνιστή και μάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στο πλαίσιο των ετήσιων αγωνιστικών εκδηλώσεων της Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας (παράρτημα της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη -ΕΕΔΥΕ) με επίκεντρο τη γενέτειρα του Κερασίτσα Αρκαδίας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Σάββατο: 17/05:

11:00-17:00 Παραλαβή αγωνιστικού υλικού από Γραμματεία αγώνων πλατεία Άρεως.

17:00 Μεταφορά δρομέων στο χώρο εκκίνησης από πλατεία Άρεως.

18:00 Εκκίνηση 23km Πάρκο Αλύγιστων – Άγιος Αθανάσιος πλησίον Φυλακών Τρίπολης.

18:30 Εκκίνηση 1000m Πλατεία Άρεως.

20:30 Τελετή απονομών νικητών 23km.

21:00 Λήξη τερματισμών και εκδήλωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος