Αρκαδία : Νέα χρονιά για την Χορωδία Τρίπολης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αρχίζει η νέα σεζόν (2019-2020) για τη Χ.Τ. στα εντευκτήρια της (Εθν. Αντίστασης 43, Παλαιό Δημαρχείο, 2ος όροφος). Το Καλλιτεχνικό Σωματείο λειτουργεί “με φουλ τις μηχανές του” ήτοι με πλήρη τα τμήματά του:

α) ΠΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΗ Χορωδία τα “ΣΚΑΘΑΡΙΑ” και μ’ έναν αριθμό 70 παιδιών (αγόρια και κορίτσια Νηπιαγωγείου και Α’ και Β’ Δημοτικού). Η πρόβα γίνεται μία φορά την εβδομάδα, με Μο την Καθηγήτρια Πιάνου, Ελένη Αλεξοπούλου.

β) ΠΑΙΔΙΚΗ Χορωδία τα “ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ” και μ’ έναν αριθμό 70 παιδιών (αγόρια και κορίτσια Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού). Οι πρόβες γίνονται μία φορά την εβδομάδα, με Μο τον Καθηγητή Μουσικής, Διονύση Καραφωτιά.

γ) ΝΕΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ Χορωδία “LA VITA” και μ’ έναν αριθμό 40 νέων γυναικών. Οι πρόβες είναι βραδινές και γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, με Μο την Καθηγήτρια Πιάνου, Ελένη Αλεξοπούλου.

ΜΙΚΤΗ Χορωδία και μ’ έναν αριθμό 50 ατόμων (άντρες και Γυναίκες). Οι πρόβες είναι βραδινές και γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, με την Καθηγήτρια Πιάνου Αμαλία Γούλα – Μαρκοπούλου.

*** Για την ανανέωση και συμπλήρωση των παραπάνω Τμημάτων, η Χ.Τ. αναζητάει καινούργια πρόσωπα… παιδιών και μεγάλων…. Όχι, δεν ζητάμε σολίστες· άτομα με σωστή φωνή θέλουμε… Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα εντευκτήρια της Χ.Τ., Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο και ώρα 8.00 το βράδυ.

Από το Δ.Σ. τής

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ.Τ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ