Αρκαδία: Έτοιμη η αποθήκη υλικού της Πολιτικής Προστασίας

Παραδόθηκε η αποθήκη υλικού της Πολιτικής Προστασίας για την Αρκαδία. Η εκδήλωση ανοίγματος της δομής, έγινε στην Τρίπολη, παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Η αποθήκη της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, βρίσκεται σε χώρο του εξωτερικού πάρκινγκ, του κεντρικού κτιρίου της έδρας (Τρίπολη).

Αρκαδία: Έτοιμη η αποθήκη υλικού της Πολιτικής Προστασίας
Στ. Ζορμπαλάς

Αναφερόμενος ο Παναγιώτης Νίκας, στις αποθήκες που έφτιαξε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις έδρες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων, δήλωσε τα εξής:

” Εφαρμόσαμε αυτό που ορίζει ο νόμος. Δημιουργήσαμε τις αποθήκες υλικού της Πολιτικής Προστασίας και συνεργαστήκαμε με τις εθελοντικές οργανώσεις. Τα ράφια και οι χώροι της κάθε αποθήκης, έχουν τα πάντα. Μακάρι να μην χρειαστούν αυτά να χρησιμοποιηθούν. Εμείς, είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τις πιστοποιημένες εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες. Άμεσα θα εκδώσουμε και ένα τεύχος που θα καταγράφει όλα τα υλικά της κάθε αποθήκης. Θα το δώσουμε στα αρμόδια Υπουργεία, ώστε όλοι μας να ξέρουμε τι υλικό έχουμε, τι χρησιμοποιούμε, τι μας λείπει. Προχωράμε και σε άλλες παρεμβάσεις και εξοπλισμούς εν’ όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. Μακάρι να έχουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι”.

Αρκαδία: Έτοιμη η αποθήκη υλικού της Πολιτικής Προστασίας
Στ. Ζορμπαλάς

Στην εκδήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, παρευρέθηκε ο συντονιστής της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Βασίλης Χαντζής, όπως και θεσμικοί παράγοντες της Αυτοδιοίκησης.

Αρκαδία: Έτοιμη η αποθήκη υλικού της Πολιτικής Προστασίας
Στ. Ζορμπαλάς

Στο χώρο της αποθήκης, βρέθηκαν εκπρόσωποι του Στρατού Ξηράς, της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και αντιπροσωπεία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης, τον Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος