Για τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier ο Διομήδης Άργους υποδέχθηκε υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Ρικάρντο Τριλίνι έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και επικρατώντας με 34–30 έκαναν το 2–0 στη σειρά των ημιτελικών και θα αντιμετωπίσουν πλέον την ΑΕΚ στους τελικούς, που κρίνονται στις τρεις νίκες.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, προηγήθηκε με 7–1 στο 10ο λεπτό και δεν απώλεσε ποτέ το προβάδισμα. Ο Βίντα και ο Πέριτς με 7 γκολ έκαστος ήταν οι πρώτοι σκόρερ, ενώ ο Παπαβασίλης και ο Τζίμπουλας πρόσθεσαν κρίσιμα τέρματα.
Ο Διομήδης πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, με κορυφαίους τους Κεδέρη (7 γκολ) και Τσάκαλο (5 γκολ), αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ήταν ανταγωνιστική στο τελευταίο τέταρτο, μειώνοντας τη διαφορά, όμως η εμπειρία και η ποιότητα του Ολυμπιακού έγειραν την πλάστιγγα. Πλέον, το μεγάλο ραντεβού των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τα πεντάλεπτα: 0-3, 1-7, 4-10, 8-14, 11-16, 13-20 (ημχ.), 15-23, 18-26, 21-27, 24-30, 27-31, 30-34
Διαιτητές: Σκλαβενίτης-Τόλιος Δίλεπτα: 2-7
Πέναλτι: 3/4-4/5
Διομήδης Άργους (Γιώργος Ζαραβίνας): Αναστασίου 4, Τσάκαλος 5, Τσέλιος 1, Στεργίου 1, Μηλιώτης, Τερλέσκι 1, Τσακουρίδης 1, Ρέσκος, Ασβεστάς 3, Τρούλος 2, Βλαχοσπύρος, Παπαδιονυσίου 1, Μάνθος 4, Καλοδήμος, Κεδέρης 7, Στεφανίτσης
Ολυμπιακός (Ρικάρντο Τριλίνι): Κοτανίδης, Τζηράς, Παπαβασίλης 4, Βίντα 7, Τζίμπουλας 4, Παπάζογλου 2, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας, Πέριτς 7, Σλίσκοβιτς, Μποροντάι, Βούγιοβιτς, Λιάπης 4, Πασσιάς, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 3
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος