Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας, σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» (σεμινάριο ΕΦΕΤ).
Το πρόγραμμα (σεμινάριο ΕΦΕΤ) απευθύνεται σε εργαζόμενους στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων, ανεξαρτήτως της παρεχόμενης σχέσης εργασίας εργοδότη-εργαζόμενου (μόνιμοι, συμβασιούχοι εποχικοί υπάλληλοι, κ.λ.π.) .
Αφορά άτομα που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή εργάζονται σε εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες και πραγματοποιείται σε 2 ημέρες.
Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία της ΟΕΒΕ Αργολίδας 09.00 – 13.00 μ.μ. διεύθυνση Τέλλου Άγρα 5, Ναύπλιο (πλησίον οδού Άργους).
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 27520-27415 και στο e-mail :oebearg@gmail.com
από δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος