Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, η Δημοτική Ενότητα Νέας Κίου και το Αθλητικό Σωματείο «Αργοναύτης Νέας Κίου» συνδιοργανώνουν, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025, τον 10ο Δρόμο Μνήμης «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 103 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες για όλες τις ηλικίες (11 χλμ., 5,5 χλμ., παιδικούς αγώνες και περιπατητική βόλτα), με εκκίνηση και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία Νέας Κίου (πλ. Δημάρχου Κατριλιώτη), στις 18:00.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι δηλώσεις υποβάλλονται έως και την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2025, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://bit.ly/askanio2025
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών καλεί όλους τους πολίτες να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τη μνήμη των αλησμόνητων πατρίδων, σ’ έναν αγώνα που ενώνει τον αθλητισμό, την ιστορία και την τοπική μνήμη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπείτε στο σχετικό link από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Άργους – Μυκηνών: https://argos.gov.gr/deltia-typou/apo-ton-askanio-ston-erasino-10os-agonas-dromou-mnimis-gia-ti-mikrasiatiki-katastrofi/
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος