Πολλά και σοβαρά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Αρκαδικός ενόψει του «τελικού» με τον Αμύντα το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 17:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης.
Ο Λιθουανός Ντοβίντας Ρεντίκας αντιμετώπισε πρόβλημα στο πόδι, με αποτέλεσμα ο Λιθουανός να κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αμύντα, Σάββας Τζουγκαράκης που γύρισε το πόδι του και ο Γιάννης Καραμαλέγκος με πρόβλημα στο γόνατο ενώ αμφίβολος είναι ο Σωκράτης Ναούμης που δεν αγωνίστηκε στο Κερατσίνι. Τέλος ο Γιώργος Κοψαύτης είναι απών για μεγάλο διάστημα ίσως και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Όπως καταλαβαίνετε το ιατρικό επιτελείου του Αρκαδικού κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι τραυματίες να είναι στη διάθεση του κόουτς Διαμαντάκου για το παιχνίδι του Σαββάτου.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.eurokinissi.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος