Από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου η “Πελοπόννησος Expo” στην Αργολίδα

Βγήκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας η πρόσκληση για την έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», που θα γίνει στην Αργολίδα τον ερχόμενο Νοέμβριο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση της Πελοποννήσου.

Θα διεξαχθεί από τις 16 έως και τις 20 Νοεμβρίου 2022, στο εργοστάσιο “Φραγκίστα”, στην περιοχή της Δαλαμανάρας, του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται, κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο, αλλά και την υπόλοιπη χώρα, σε τομείς, όπως τρόφιμα, ποτά, αγροδιατροφή, οικιακός – επαγγελματικός εξοπλισμός, δόμηση, ενέργεια, εναλλακτικές μορφές ενέργειας, τεχνολογία περιβάλλοντος, ΜΜΕ, διαφήμιση, πληροφορική, οικογένεια, παιδί, εκπαίδευση, γυναικεία ομορφιά, αυτοκίνητο, μηχανές, αξεσουάρ, βιοτεχνία κλπ.

Θα γίνουν και παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Η έκθεση των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους δήμους Άργους – Μυκηνών, Ναυπλιέων, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων της χώρας.

Ανάδοχος της έκθεσης είναι η εταιρεία PROEXPO, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείρισή της, έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο εκθεσιακός χώρος, περιλαμβάνει τη χρήση ενός βιομηχανικού κτιρίου, με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 4.000 τ.μ. και με διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης 40 στρεμμάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος