Απεργούν έμποροι και επιχειρηματίες στο Ναύπλιο

Στην πανελλαδική απεργία της 16ης Νοεμβρίου στην εστίαση αποφάσισε να συμμετέχει και ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου.

Η κινητοποίηση έχει ήδη επεκταθεί και στο λιανεμπόριο, αφού δηλώνουν συμμετοχή αρκετοί εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι απ’ όλη τη χώρα και φυσικά απ’ την Πελοπόννησο.

Ο σύλλογος του Ναυπλίου με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί, ότι συμμετέχει στην απεργία και στην έκδοση ψηφίσματος με αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης λόγω της πανδημίας.

Ο Εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου ζητά να επαναξιολογηθούν τα μέτρα, ενώ βάζει και άλλα ζητήματα, όπως την επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών, τη μείωση του ΦΠΑ και την μετατροπή των επιστρεπτέων σε μη επιστρεπτέες.

Η ανακοίνωση καταλήγει: “Δεν είναι μόνο θέμα επιβίωσης. Είναι απόλυτο θέμα κατάφωρης αδικίας και στοχοποίησης ενός ολόκληρου επαγγελματικού κλάδου που αποτελεί το στήριγμα της ελληνικής οικονομίας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Λέμε ΟΧΙ στον αθέμιτο ανταγωνισμό. Λέμε ΟΧΙ στον χωροφύλακα της γειτονιάς. Ζητάμε οικονομική στήριξη για την επιβίωση μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος