Απεργιακή συγκέντρωση ετοιμάζουν τη Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαίου, στην Τρίπολη, σωματεία εργαζομένων.
Για την κινητοποίηση μίλησε σε συνέντευξη τύπου το μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις και στα καταστήματα της Αρκαδίας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Παναγιώτα Πανούση.
” Στην ακρίβεια και στις ανατιμήσεις, εμείς, ζητάμε, μέτρα στήριξης του εισοδήματος, αυξήσεις στους μισθούς, στα ημερομίσθια. Ζητάμε υπογραφή νέων κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, με 7ωρο, 35ωρο και 5νθήμερο. Ζητάμε την κατάργηση των αντεργατικών νόμων. Την Πρωτομαγιά, απεργούμε, ξέχωρα απ’ το τι έκανε η κυβέρνηση με την μετάθεσή της. Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα απεργίας και όχι αργίας. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία και στην κινητοποίηση. Δίνουμε νέα ώθηση στον αγώνα μας. Δεν υποχωρούμε, δεν συμβιβαζόμαστε“, είπε η Παναγιώτα Πανούση.
Η απεργιακή συγκέντρωση – συλλαλητήριο θα γίνει στην Τρίπολη, στις 10.30 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, στην Πλατεία Πετρινού.
Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή διάφορα σωματεία εργαζόμενων και συνταξιούχων.
Αμέσως, μετά, θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση λουλουδιών στον χώρο εκτέλεσης, στον Μάη Θανάση της Τρίπολης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος