Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας: Απολογισμός έργου Ευάγγελου Γιαννακούρα

«Σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε, περίπου χίλια (1000) έργα απ’ το 2011 μέχρι σήμερα. Για εμάς, το μικρά έργα είναι μεγάλα έργα για τα χωριά μας. Παρά τις δυσκολίες, παρά τα προβλήματα, παρά την κρίση, παρά τη γραφειοκρατία, κάναμε έργο. Αφήνουμε 335 έργα έτοιμα. Είμαστε εδώ και τα παρακολουθούμε. Θα τα προστατέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Αυτό, δήλωσε, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Ευάγγελος Γιαννακούρας, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στην Τρίπολη.

Ευχαρίστησε άπαντες, ενώ, μιλώντας για την Αρκαδία, είπε το εξής:

«Είναι τιμή και τύχη να κατάγεσαι απ’ την Αρκαδία». Και συνέχισε, λέγοντας, ότι «κάναμε μεγάλη προσπάθεια να φτιάξουμε την Αρκαδία, ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας, είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ την δεύτερη θητεία μας, σε σχέση με το έργο της πρώτης. Όμως, αν αναλογιστούμε όλες τις αντιξοότητες που υπήρξαν, νομίζω, ότι κάτι έγινε».

Ο Ευάγγελος Γιαννακούρας (επιστρέφει στο ΕΣΥ), στάθηκε στις εμπειρίες που απέκτησε, στις γνωριμίες που έκανε, στον κόσμο που γνώρισε και που θα συνεχίσει να υπηρετεί.

Τοποθετήθηκε και για τις εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

« Έγιναν σημεία και τέρατα τη β Κυριακή στις εκλογές. Σταθήκαμε, ωστόσο όρθιοι. Το ίδιο θα κάνουμε και στο περιφερειακό συμβούλιο, παρά το γεγονός, ότι, η Ν.Δ. έβαλε «χέρι» στον Κλεισθένη και παρά το γεγονός ότι … απονεύρωσε το περιφερειακό συμβούλιο».

Τελειώνοντας την συνέντευξη, ο κ. Γιαννακούρας, υπερασπίστηκε το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου και γνωστοποίησε τις αιτίες της καθυστέρησης εφαρμογής του.

Η συνέντευξη, έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες και με συμβολικά δώρα στους δημοσιογράφους.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος