Αναζωογονημένη η Σπάρτη, 3-0 τον Πανσερραικό

Την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες στην έδρα της η αναγεννημένη Σπάρτη, αφού κέρδισε με 3-0 τον Πανσερραικό που έφυγε απ’ την Λακωνία με σοβαρά παράπονα για τις υποδείξεις των βοηθών διαιτητών.

Το γεγονός που…στιγμάτισε την αναμέτρηση έγινε στο 37ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Δημήτρης Γκοβέσης (Αρκαδίας) έκρινε παράβαση αμυντικού (Παπατζίκου) σε σουτ του Κώστα Ηλιόπουλου (έχει 6 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα), δίνοντας πέναλτι και αποβολή του παίκτη.
Αναζωογονημένη η Σπάρτη, 3-0 τον ΠανσερραικόΟι φιλοξενούμενοι ζήτησαν περίπτωση οφσάιντ, κάτι που δεν συμμερίστηκε ο βοηθός διαιτητή. Το πέναλτι αξιοποίησε ο Ηλιόπουλος, ο οποίος, με την εκπνοή του ημιχρόνου, σημείωσε με κοντινό πλασέ και δεύτερο τέρμα. Και εδώ, οι Μακεδόνες διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας οφσάιντ τον σκόρερ.
Στο δεύτερο μέρος, οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο δραστήριος Δημήτρης Σιώπης, χωρίς αυτό να επιφέρει…δραματικές αλλαγές, μιας και λίγο μετά, ο… ζογκλέρ Γιώργος Μπουντόπουλος, με άψογο μακρινό σουτ, νίκησε τον Μέλκα και έγραψε το θριαμβευτικό 3-0.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι γηπεδούχοι απώλεσαν 11 καλές ευκαιρίες και ο Ηλιόπουλος ήταν ο παίκτης που έχασε τις περισσότερες απ’ αυτές. Οι Σέρρες είχαν στο 0-0 οριζόντιο δοκάρι με τον Γκούρτσα (εδώ ο προπονητής Διλμπέρης, γνωστοποίησε στην συνέντευξη Τύπου, ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος και ότι έπρεπε να μετρήσει το τέρμα). Υπήρξαν επίσης και 2 καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους με τον Κανούλα προς το τέλος της αναμέτρησης.
Στο παιχνίδι αυτό, η Σπάρτη έπαιξε χωρίς τον τραυματία Παπαχρήστο, ενώ ο Αναστασάκος προφυλάχτηκε. Πρώτη-θετική-εμφάνιση για τους Ροβίθη, Κοτσαρίδη. Στο γήπεδο ήταν και ο Κωνσταντινίδης της Βέροιας που συζητάει με την Σπάρτη.
Στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση και ενός σέντερ φορ. Ο Μουζακίτης δεν ήταν στην αποστολή αφού δεν είχε έρθει η… μπλε κάρτα του.
Το επόμενο παιχνίδι για τους Λάκωνες είναι την Τετάρτη στην Κρήτη, κόντρα στα Χανιά, σε αγώνα εξ’ αναβολής. Την επόμενη Κυριακή, η Σπάρτη θα παίξει εκτός έδρας με τον Αχαρναικό.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος