Αναβολή αγωνιστικών δραστηριοτήτων αυτοκινήτου

Τα συνεχιζόμενα περιοριστικά μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον έλεγχο της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα οδήγησαν την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ στην απόφαση αναβολής όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Αυτοκινήτου και του Karting που ήταν προγραμματισμένες για τον Απρίλιο του 2021.

Η πρώτη αναβολή αφορούσε τον Αγώνα Ταχύτητας και Ιστορικών, καθώς και τη μάχη του Πρωταθλήματος Cross Car στα Μέγαρα, αλλά και την Ανάβαση στα Μάλια – θα λάμβαναν χώρα 3-4 Απριλίου.

Για τις 10-11 του μήνα ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του IAME Series Greece, ενώ το ίδιο Σαββατοκύριακο θα λάμβανε χώρα το Ράλι Κορίνθου που προσμετρούσε στο Κύπελλο Ράλι Χώματος.

Στις 17-18 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το Ράλι Αχαιός, εναρκτήριος αγώνας του Κυπέλλου Ράλι Ασφάλτου, ενώ στις 24-25 του μήνα θα είχαμε την Ανάβαση Καλαμάτας για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών.

Τέλος, “κακά μαντάτα” και για τους φίλους των 4X4, αφού αναβάλλεται ο αγώνας του Ναυπλίου για το 4X4 Trail Ride και η πρεμιέρα του Mega Four 4X4.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος