Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Τρίπολης

Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου 2022, το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της Τρίπολης.

Ο δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με την International Action Art και τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης, θα πραγματοποιήσουν το 1ο Santa Walk, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι συμμετέχοντες, θα ξεκινήσουν τον περίπατό τους, από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και μέσω της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, θα καταλήξουν στην Πλατεία Πετρινού.

Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία, να προμηθευθούν από τους εθελοντές της Action Team, ένα φαναράκι, προσφέροντας ένα μικρό αντίτιμο (3 ευρώ), το οποίο θα δοθεί για τους σκοπούς του “Κάνε μια Ευχή Ελλάδος”.

Με το σύνθημα για το άναμμα του δέντρου, το οποίο θα δώσει ο Δήμαρχος της πόλης, τα φαναράκια,θα απελευθερωθούν στον νυχτερινό ουρανό της Τρίπολης, ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα.

Θα ακολουθήσει συναυλία, από το νεανικό μουσικό συγκρότημα “48 Ώρες“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος