Ανανεώθηκε η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το ανανεωμένο τουριστικό site της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στην Τρίπολη. Ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δομή, το περιεχόμενο, τη δυναμική παρουσίαση τόπου και την ανάδειξη μέσα από την περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα του πολιτιστικού πλούτου, του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και της ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας της μεσογειακής διατροφής.

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι η αιχμή του δόρατος της τουριστικής Ελλάδος”, τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Άννα Καλογεροπούλου, ανέφερε πως η αναβάθμιση της τουριστικής ιστοσελίδας, θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους δυνητικούς επισκέπτες και θα ισχυροποιήσει την εικόνα του προορισμού.

Ο ιδιοκτήτης της αναδόχου εταιρείας mindlabz, Ηλίας Κουλούκης, περιέγραψε τον σχεδιασμό και τις δυνατότητες της ιστοσελίδας. Μίλησε, επίσης, η διευθύντρια Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Κανέλα Καράμπελα και η συνεργάτης στο DMS, Κατερίνα Γιατράκου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος