Ανακατασκευάζεται το γήπεδο στο Πλατύ Μεσσηνίας

Την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου το Πλατύ καλωσόρισε ο Ατρόμητος Πλατύ με μια ανάρτηση στη σελίδα του στα social media, καθώς πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα ετών, να αποκτήσει το δικό του «σπίτι» και λαμβάνει πλέον «σάρκα και οστά».

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Είμαστε στην Ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου μας!!! Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ομάδας μας στην φυσική της έδρας ξεκίνησε!!!

Πολύ σύντομα η όψη του θα αλλάξει!!! Είμαστε περήφανοι για αυτό!!! Το όνειρο όλων μας γίνεται πραγματικότητα!!! Τα καλύτερα έρχονται για τον ιστορικό σύλλογό μας αλλά και για το χωριό μας!”, αναφέρει η σχετική ανάρτηση του ΑΠΣ Ατρόμητος Πλατύ.

Θυμίζουμε ότι η προγραμματική σύμβαση του έργου με τον ανάδοχο εργολάβο είχε υπογραφεί τον περασμένο Δεκέμβρη στην Καλαμάτα παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου.

Πρόκειται για ένα σύνολο εργασιών που θα πραγματοποιηθούν με βασικότερο αυτό της τοποθέτησης χλοοτάπητα και οι οποίες ξεκίνησαν ήδη στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πλατύ. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 175.000 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος