Στην ιδιοκτησία του δήμου Κορινθίων περιήλθε μετά τις υπογραφές συμβολαίων το οικόπεδο των 26 στρεμμάτων στην περιοχή της Καλλιθέας.
Πρόκειται για έκταση που προορίζεται για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
“Στο οικόπεδο που πλέον μας ανήκει, θα δημιουργηθούν πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις, για τη νεολαία του δήμου μας”, ανέφερε ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος.
Όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος, σε διάστημα 3 με 4 μηνών θα ολοκληρωθούν οι πολεοδομικές ρυθμίσεις ώστε το σύνολο της έκτασης, να είναι διαθέσιμο για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου, στην ευρύτερη περιοχή του Συνοικισμού Κορίνθου.
Όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος, θα δημιουργηθούν και κυκλοφοριακοί κόμβοι στην περιοχή, ώστε να υπάρξει άνετη και με ασφάλεια κυκλοφοριακή σύνδεση του Αθλητικού Κέντρου με την πόλη της Κορίνθου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος