ΑΕΚ Τρίπολης: Διπλή διάκριση στην Επιτραπέζια Αντισφαίρισης

Διπλή σπουδαία διάκριση σημείωσε τις προηγούμενες ημέρες το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη το διήμερο 14-15 Ιανουαρίου 2023 στην Πάτρα, ο Αρκαδικός σύλλογος κατάκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης:

“O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους αθλητές και τον προπονητή τους.

Το Σαββατοκύριακο 14 κ 15 Ιανουαρίου 2023 οι αθλητές μας έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο ¨κλειστό¨ της Πάτρας κατακτώντας 2 μετάλλια-ένα χρυσό κ ένα χάλκινο-, αλλά και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη .Σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι στην διοργάνωση αυτή αγωνίστηκαν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές του αθλήματος.

Ο αθλητής μας Σκούλος Κωνσταντίνος στην κατηγορία Μίνι Παμπαίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων κατέκτησε ο αθλητής μας, κ. Τσιαντής Δημήτρης. Επίσης σημαντικές διακρίσεις έφεραν ο αθλητή μας κ. Νίκου Παναγιώτη και ο κ. Δημόπουλος Αλέξης, στην κατηγορία Παίδων.
Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για ΟΛΟΥΣ τους και οι επιτυχίες πιο μεγάλες” !!!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος