Το 6ο Navarino Challenge 2018 στην Μεσσηνία

Το Navarino Challenge, η πολυβραβευμένη αθλητική διοργάνωση πολλαπλών σπορ (τρέξιμο, κολύμβηση, SUP) επιστρέφει στην Μεσσηνία στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, όπου θα διεξαχθεί για 6η συνεχή χρονιά υποδεχόμενη επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 6ο Navarino Challenge, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, περιλαμβάνει όπως πάντα μια ευρεία γκάμα αθλημάτων. Με τις συμμετοχές ανοικτές σε άτομα όλων των ηλικιών, το τριήμερο πολύ-αθλητικό event αναμένεται να προσελκύσει ξανά Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και λοιπούς κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες καθώς και ερασιτέχνες λάτρεις των σπορ κάθε ηλικίας. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο εντυπωσιακό Μεσσηνιακό τοπίο και τις ακτές του Όρμου του Ναβαρίνου στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Οι συμμετέχοντες στη φετινή διοργάνωση καλούνται να αγωνιστούν και μοιραστούν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες σε περισσότερα από 20 αθλήματα, μεταξύ των οποίων τα 12 Ολυμπιακά. Η διοργάνωση Navarino Challenge συνίσταται σε 3 βασικά αθλήματα και συγκεκριμένα σε τρέξιμο (Ημι-μαραθώνιος 21.1χλμ, αγώνας τρεξίματος 10χλμ. και τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα 5χλμ.), κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης και Stand Up Paddling (SUP) αλλά και σε λοιπά σπορ και δραστηριότητες, όπως pilates, yoga, μπάσκετ, ποδηλασία, αναρρίχηση, taekwondo, kick boxing, τένις, γκολφ και πολλά άλλα.

Παράλληλα, η εν λόγω διοργάνωση περιλαμβάνει επίσης διάφορες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, μεταξύ των οποίων baby swimming, aqua aerobic, kids’ athletics (με τον διακεκριμένο πρωταθλητή του στίβου στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη) και την παιδική διαδρομή του 1χλμ. Στη δε λίστα των αθλημάτων για το 2018 έχει προστεθεί ένα ακόμα σημαντικό Ολυμπιακό άθλημα, το beach volley με τηνπαρουσία του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, ενός από τα σημαντικότερα πρόσωπα του ελληνικού βόλεϊ, και την προσθήκη του τουρνουά King & Queen Beach Volley Tournament by Triantafyllidis Beach Arena και των μαθημάτων beach volley by Triantafyllidis Beach Arena.

Με τον Ελληνοαμερικάνο μαραθωνοδρόμο Dean Karnazes ως πρεσβευτή του και τη συμμετοχή όπως κάθε χρόνο πολλών διακεκριμένων ελλήνων αθλητών, το Navarino Challenge έχει ως στόχο του την ευαισθητοποίηση σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της μέσω της Μεσογειακής διατροφής και της άσκησης. Ειδικότερα, στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης του taekwondo Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο τέσσερις φορές Παραολυμπιονίκης του Boccia Γρηγόρης Πολυχρονίδης, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ και πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και των Sacramento Kings, ο Joe Arlauckas

Το Navarino Challenge, το οποίο τελεί υπό αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), συνδιοργανώνεται από το Costa Navarino, το The Westin Resort Costa Navarino και την Active Media Group με την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Navarino Challenge

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος