“Η κυβέρνηση πρέπει εδώ και τώρα να αποφασίσει για το θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων και να αναλάβει την ευθύνη της. Σε λίγο καιρό η Πελοπόννησος, κινδυνεύει να εξελιχθεί σε απέραντη χωματερή. Είχα προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τον κίνδυνο”.
Αυτά δήλωσε ο κ. Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μιλώντας για το θέμα που -κατ’αυτόν-οδηγείται σε αδιέξοδο και με πολλές επιπτώσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο κ. Τατούλης, χαρακτήρισε την εκκρεμότητα της λύσης “μεγάλη απειλή” και μίλησε για “ακύρωση της ίδιας της Περιφέρειας”. ΄Εριξε τα βέλη του-για ακόμα μία φορά-στην κυβέρνηση, δηλώντας χαρακτηριστικά:” Η δράση της είναι αδόκιμη και μη ρεαλιστική. Η κυβέρνηση αφέθηκε σε εξαγγελίες και ματαιοδοξίες του αρμόδιου Υπουργού που δεν γνωρίζει το πρόβλημα. Συνειδητά η ασυνείδητα, μερικοί δήμαρχοι συνέβαλλαν και αυτοί στο πρόβλημα”.
Ο κ. Τατούλης, με αφορμή την επέκταση των “έκτακτης ανάγκης” σε Δήμους της Περιφέρειας, δήλωσε: ” Αν το πρόβλημα των σκουπιδιών γίνει πρόβλημα όλης της Πελοποννήσου, τότε έχουμε πρόβλημα σε πολλούς τομείς ανάπτυξης που στηρίζουμε και προωθούμε, όπως ο τουρισμός”.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος