Θανάσης Πετράκος από Τρίπολη: Σ’ αυτές τις Ευρωεκλογές, τους ενοχλούμε

Αγωνιζόμαστε για το δίκαιο των πολλών, για την εργασία, για την οικολογία, για την ελευθερία. Παλεύουμε για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας απ’ τους ντόπιους και ξένους ολιγάρχες. Δίνουμε εφικτές απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα, δεν φοβόμαστε τη σύγκρουση, παλεύουμε για μία άλλη Ευρώπη, επιδιώκουμε την ενότητα της Αριστεράς. Ψηφίστε μας για να πάμε στην Ευρώπη και να τους ενοχλούμε καθημερινά. Με την ψήφο σας, θα τους ενοχλήσετε. Κάντε το“.

Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε απ’ την Τρίπολη και την Αρκαδία που περιοδεύει, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ενωτική Πρωτοβουλία (ΜέΡΑ25 / Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά), μαθηματικός, πρώην βουλευτής και πρώην περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Μεγάλο Καφενείο της Τρίπολης, ο Θανάσης Πετράκος, τόνισε τα εξής: “Κάντε την οργή σας φωνή, Ενοχλήστε τους. Αλλάξτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Εμείς, όλοι αυτοί που συγκροτούμε την Ενωτική Πρωτοβουλία, είμαστε έτοιμοι για πραγματική αντιπολίτευση στις κυρίαρχες δυνάμεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η εκλογική μας συμμαχία έχει αποφασίσει να το πάει μέχρι τέλους. Δεν ανεχόμαστε την παράδοση της χώρας στους ολιγάρχες και τον πλήρη έλεγχο των πάντων, στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Όποιος εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά από λίγο καιρό, θα δώσει τη θέση του στον επόμενο. Δεν κοιτάμε εμείς πως να καρπωθούμε τις 20.000 ευρώ το μήνα για τα επόμενα χρόνια. Έχουμε υπογράψει την εναλλαγή προσώπων στη θέση του Ευρωκοινοβουλίου εάν την πάρουμε. Καθημερινά θα δίνουμε μάχη. Δεν θα τους αφήσουμε να ησυχάσουν καθόλου“.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, κατακεραύνωσε τις ενέργειες του Πρωθυπουργού, πάνω στα θέματα της οικονομίας, της ακρίβειας, των νόμων για την παιδεία, υγεία, κοινωνική μέριμνα, ενώ στάθηκε και στη στάση της χώρας μας στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής και των πολεμικών συρράξεων.

Ο Θανάσης Πετράκος, μετά την Τρίπολη, θα επισκεφτεί τη Μεγαλόπολη, ενώ αυτές τις ημέρες, βρέθηκε και σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος