Εσπερίδα στην Τρίπολη για την προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Eσπερίδα ενημέρωσης γύρω απ’ τα θέματα των σημάτων και της πατέντας, οργάνωσε στην Τρίπολη, το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Νότιας και Ανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Συμμετείχαν στην εκδήλωση η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, ο Οργανισμός της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος της Τρίπολης.

Εξετάστηκαν όλα τα θέματα της νομοθεσίας, πάνω στην προστασία της βιομηχανικής ιδιοκτησίας και πως αυτή η προστασία, οδηγεί στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της οικονομίας.

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Τάσος Θωμόπουλος, εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, όπου και ανέλυσε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της ιδιοκτησίας, με τον ρόλο και την συμβολή της ΕΑΒΙ, με τα ζητήματα ευρεσιτεχνίας κλπ.

Επίσης, στην εσπερίδα, παρευρέθηκε ο Γιάννης Στασινόπουλος, προιστάμενος τμήματος ελέγχου και προώθησης καινοτομιών, ο Γιώργος Κεφαλογιάννης (ηλεκτρονική κατάθεση εθνικού σήματος).

Χαιρετισμό απεύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο πρόεδρος του 11ου περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Πάνος Κρητικός και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Δημήτρης Κωστόγιαννης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν λογιστές, δικηγόροι, επιχειρηματίες, αλλά και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος