Τρίπολη: ” Το ”ηλεκτρονικό πορτοφόλι” είναι η απάντηση για τα capital controls”

‘’ Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι’’ , είναι μία πολύ καλή λύση για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις , με αφορμή και τα capital controls, ενώ μπορούν να βοηθήσουν και στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Τα πάντα ‘’τρέχουν’’ πλέον και αυτό είναι ήδη στην καθημερινότητά μας’’.

Αυτό δήλωσε χθες το απόγευμα, απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, κ. Δημήτρης Θεοφάνους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ‘’ΕΡΤ Παντού’’.
Και συνέχισε: Υπάρχουν τρόποι για να ενισχυθεί η στροφή προς το ‘’ηλεκτρονικό πορτοφόλι’’, ενώ οι ψηφιακές πληρωμές κερδίσουν χρόνο, χρήμα και εργατοώρες. Όλα αυτά θα εξεταστούν στο συνέδριο που θα γίνει στην Αθήνα. Πρέπει να προωθηθεί το ηλεκτρονικό εμπόριο στο ευρύ κοινό, πρέπει να γίνει άμεσα η εκπαίδευση των επιχειρήσεων και των καταναλωτών ‘’.
Καταλήγοντας ο κ. Θεοφάνους είπε: ‘’ Τα Ηλεκτρονικά Ελληνικά Καταστήματα πρέπει να εγγραφούν όλα στον Σύνδεσμό μας και να επεκταθούν ηλεκτρονικά σ’ όλη την Ευρώπη. Το κοινό πρέπει να εκπαιδευτεί στις νέες μεθόδους πληρωμών. Οι τελευταίες, οφείλουν πάντοτε να συναρτώνται με την ασφάλεια των συναλλαγών’’.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος