Τρίπολη – Θ. Τσούπος: Στρατηγικός μας στόχος είναι πάντα ο σοσιαλισμός

“Στρατηγικός στόχος μας είναι πάντα ο σοσιαλισμός υπό καθεστώς δημοκρατίας, με θεμελιωμένη την ελευθερία, ώστε στις δύσκολες, πολύπλοκες και ασφικτικές συνθήκες, να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και βήμα-βήμα να ξεφύγουμε απ’ τα μνημόνια και να προχωρήσουμε σε εφαρμογή του νέου αναπτυξιακού, παραγωγικού μοντέλου μας και σε εφαρμογή του προγράμματός μας”.

Τρίπολη – Θ. Τσούπος: Στρατηγικός μας στόχος είναι πάντα ο σοσιαλισμόςΑυτό, δήλωσε, χθες απ’ την Τρίπολη, μεταξύ άλλων, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θωμάς Τσούπος, στο περιθώριο της παρουσίας του στη Συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης.
Και κατέληξε:” Παρά την ναρκοθέτηση που μας είχαν σχεδιάσει, παρά τη θεωρία της αριστερής παρένθεσης, εμείς κάναμε επτάμηνη σκληρή διαπραγμάτευση, δεχθήκαμε ωμούς εκβιασμούς, πήραμε αποφάσεις για εντός Ευρώπης και παράλληλα, δώσαμε και δίνουμε καθημερινό αγώνα για αλλαγή συσχετισμών δυνάμεων και τερματισμό της λιτότητας. Έχουμε κάνει αρκετά και σε πολλούς τομείς, επιδιώκουμε τον μετασχηματισμό της κοινωνίας, την συμμετοχή της και παρά την φορο-τρομοκρατία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, θα προσπαθήσουμε να ανακτίσουμε την εθνική μας κυριαρχία, ώστε η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση, να μπορεί να νομοθετεί χωρίς εγκρίσεις και προαπαιτούμενα απ’ τους δανειστές. Θέλουμε μόνο την κοινωνική πλειοψηφία μαζί μας, αφού αυτό είναι αναγκαίο για το καλό της χώρας”.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος