Τρίπολη: Συσσωρευμένες οφειλές προς την ΔΕΥΑΤ

Ουκ ολίγες είναι οι οφειλές των καταναλωτών-συνδρομητών προς την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου της Τρίπολης.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν χθες το βράδυ από ”επίσημα χείλη”, το συνολικό ποσό των οφειλών από απλήρωτους λογαριασμούς ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση της Επιχείρησης, σκέφτεται να προβεί σε απόφαση απαλλαγής των προστίμων στους λογαριασμούς αυτών, ώστε να υπάρξει επανεκκίνηση της διαδικασίας πληρωμής.
Εν τω μεταξύ, ολοκληρώνεται και η μελέτη σκοπιμότητας για την καινούργια τιμολογιακή πολιτική της Δημοτικής Αρχής πάνω στο θέμα των ρολογιών-μετρητών σ’ όλο το εύρος του Δήμου της Τρίπολης.
Με άλλη απόφαση (κατά πλειοψηφία), το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, αποφάσισε όπως η ΔΕΥΑΤ, παρέχει μισθό, ύψους 1.250 ευρώ το μήνα στον αρμόδιο Αντιπρόεδρό της, κ. Καρώνη, ο οποίος και έχει επιτελικό-πολιτικό-ρόλο στις ενέργειες της Επιχείρησης.

φωτό: Στ.Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος