Τρίπολη: Συμβολική κατάληψη του Δικαστηρίου Σπάρτης

Με αφορμή την διήμερη, συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Σπάρτης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης, κ. Παναγιώτης Κομνηνός, μίλησε χθες στην ΕΡΤ Τρίπολης και στην εκπομπή ΕΡΤ ΠΑΝΤΟΥ.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε: ” Η πρόταση που φιλοδοξεί να γίνει σχέδιο νόμου και νόμος του κράτους, μας εξοντώνει στην κυριολεξία. Ακόμα και συνάδελφος χωρίς εισόδημα θα κληθεί να πληρώσει 3.000 ευρώ ασφάλιστρα. Εάν κάποιος βγάλει 10.000 ευρώ, θα πρέπει να πληρώσει το 1/3 του εισοδήματος, θα πρέπει να δώσει το 29% στο φόρο εισοδήματος, 23% στον ΦΠΑ και 75% για προκαταβολή φόρου”.
Και κατέληξε: ” Είναι πολύ σκληρό το προσχέδιο αυτό. Θέλουμε διάλογο, θέλουμε αλλαγές και συμβιβασμό”. Εν’ τω μεταξύ, σήμερα το πρωί, εκπρόσωποι των επιστημονικών συλλόγων της Λακωνίας, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για το θέμα του ασφαλιστικού. Σήμερα, πρόκειται να συνεδριάσει και το συντονιστικό των δικηγόρων, όπως επίσης και η Ολομέλεια των προέδρων των συλλόγων για να εξετάσουν τις εξελίξεις και να επανατοποθετηθούν.

φωτό: ερτ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος