Τρίπολη: “Πρωινή διαδρομή στην επικαιρότητα Πελοποννήσου”

– Υποψηφιότητα για βραβείο κατέθεσε ο Δήμος Ευρώτα Λακωνίας για το έργο βιοκλιματικής ανάπλασης της πλατείας «Πηγών» της Σκάλας, στην κατηγορία «Puplic sector» στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εβδομάδας Αειφόρου ενέργειας. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την ευρωπαϊκή επιτροπή και θα γίνει στις Βρυξέλλες από 14 έως 16 Ιουνίου. Ο σχεδιασμός της «Νέας Πλατείας» πηγών έγινε σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθεί ο Δήμος Ευρώτα στα ζητήματα του περιβάλλοντος και πληροί τα κριτήρια πρωτοτυπίας και αποτελεσματικότητας στους στόχους της βιώσιμης ενέργειας και την μείωση του διοξειδίου του άνθρακα έως το 2020.

– Εγκαινιάστηκε ο 6ος βρεφονηπιακός σταθμός Ναυπλίου στις εργατικές κατοικίες από το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

– Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στις 21:00 το βράδυ.

– Τον Ιούνιο θα ανοίξει τις πύλες του το Αρχαιολογικό μουσείο Κορίνθου. Δύο δίδυμοι εκθαμβωτικοί Κούροι θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά. Πρόκειται για τους Κούρους της Κλένια στην Κόρινθο, οι οποίοι ανασκάφτηκαν λαθραία και χτυπήθηκαν από αρχαιοκάπηλους, με αποτέλεσμα να σπάσουν σε κομμάτια. Μάλιστα σώθηκαν την τελευταία στιγμή πριν πουληθούν.

– Ο Δήμος Τρίπολης οργανώνει ημερίδα για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων την Τετάρτη στις 10:00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο.

Δέσποινα Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος