Τρίπολη: Μόνο η παράταξη Παυλή ψήφισε τον προυπολογισμό του Δήμου

Τρίπολη: Μόνο η παράταξη Παυλή ψήφισε τον προυπολογισμό του Δήμου
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mε την ψήφο μόνο της πλειοψηφίας πέρασε χθες το απόγευμα, η σύνταξη του προυπολογισμού (οικ. έτους 2016) και του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης (οικ. έτους 2016), για το Δήμο της Τρίπολης.

Με απούσα όλη την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εγκρίθηκε ο προυπολογισμός δημοσιονομικής προσαρμογής, που κατά τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Δημήτρη Παυλή, ”αποτυπώνει τη βούληση της δημοτικής αρχής στο να εφαρμόσει αφενός μία κοινωνική και αναπτυξιακή πολιτική και αφετέρου να περιστείλει τις ελαστικές δαπάνες”.
”Μειώσαμε τις δαπάνες μέσα στο δύσκολο 2015 κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, ενώ μας χρωστάει η πολιτεία χρήματα που θα έρθουν μόλις τώρα. Παρόλα αυτά, εμείς έχουμε και ταμείο και σχεδιάζουμε να στηρίξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας”, δήλωσε ο κ. Παυλής.
Σύμφωνα με την Προισταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Αλεξοπούλου Νεκταρία, τα έσοδα του Δήμου, προυπολογίζονται σε 33.677.951,00 ευρώ και τα έξοδα στο ίδιο ποσό. Το χρηματικό υπόλοιπο της προηγούμενης χρήσης ανέρχεται στα 3.901.212,17 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί, ότι, οι παρατάξεις Σμυρνιώτη, Τζιούμη, Τσιαμούλου, Γιαννούλη και Νικολάου δεν είχαν ψηφίσει ούτε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου προ λίγων ημερών.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος