Τρίπολη: Μεγάλη αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ανάπτυξη του τουρισμού, μια από τις πρώτες προτεραιότητες για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, τη διεθνή πύλη της Πελοποννήσου και ένα από τα πιο δυναμικά αναπτυσσόμενα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Η Πεφιρέρεια ανακοίνωσε τη συμφωνία με την British Airways, για νέες απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο (Αεροδρόμιο Heathrow) προς την Καλαμάτα, από τις 30 Απριλίου μέχρι 24 Σεπτεμβρίου. Ξεκινώντας από τις 30 Απριλίου 2016, η British Airways θα διευκολύνει τη σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου του Λονδίνου στην ήρεμη Μεσσηνιακή ακτή, προσδιορίζοντας την Καλαμάτα ως ένα από τα ελάχιστα ελληνικά αεροδρόμια που συνδέεται απευθείας με το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο μετάβασης και μετατρέποντας την Πελοπόννησο σε εύκολα προσβάσιμη, άνετη και φιλόξενη απόδραση για τους Βρετανούς επισκέπτες.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δήλωσε «νιώθουμε πραγματική τιμή και ικανοποίηση για την απόφαση της British Airways να «ταξιδέψει» στην Καλαμάτα και την Πελοπόννησο σε τακτική βάση. Αυτή είναι μια «ψήφος» για την αξιοπιστία του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, όπως επίσης της πολιτικής που ακολουθούμε με συνέπεια ως περιφερειακή αρχή.
H κα Freddie Stier, Εμπορική Διευθύντρια της British Airways για την Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Καλαμάτα ως τη νεώτερη προσθήκη στο εκτεταμένο δίκτυο της British Airways στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε μια μακρά ιστορία πάνω από 90 χρόνια πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου, και τώρα πετάμε σε 10 Ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας στους Βρετανούς πελάτες μια εξαιρετική επιλογή για κορυφαίες επιλογές διακοπών».

φωτό:ερτ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος